24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

050-205 8001

CV service

Loodgieter Groningen CV ProblemenHeeft u problemen met uw centrale verwarming, ketel of met uw geiser? Blijf niet in de kou zitten, maar neem contact op met ons loodgietersbedrijf. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke problemen met cv, ketels, geisers en boilers.

Heeft u cv problemen of een ketel storing? Bel 050-205 80 01 en u krijgt direct een medewerker aan de lijn.

Cv problemen voorkomen

Wilt u cv problemen voor zijn? Laat dan optijd het onderhoud uitvoeren. Wij verzorgen het onderhoud aan cv ketels, hr ketels en geisers in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

U kunt direct telefonisch een afspraak inplannen of een offerte aanvragen, vult u ons offerteformulier in dan dan nemen wij altijd binnen twee werkdagen contact met u op.

Wij adviseren om iedere twee jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw ketel, op deze manier verkleind u de kans op uitstoot van giftige stoffen zoals koolmonoxide en u zorgt voor een optimale verbranding in uw ketel wat het rendement van de ketel uiteraard ten goede komt.

Loodgieter Groningen 24 uur serviceLoodgieter Groningen 24 uur service

Met spoed een loodgieter in Groningen nodig? Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke noodgevallen. Lekkage, verstopping, riool of cv problemen? Bel ons loodgietersbedrijf en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Wij werken niet alleen in Groningen, ook Drenthe en Friesland vallen in ons werkgebied. Bij urgente zaken zijn wij doorgaans binnen 30 minuten aanwezig en lossen alle problemen snel, goed en vakkundig op.

Direct contact met onze loodgieter Groningen spoed service? Bel 050-205 80 01.