24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

050-205 8001

Spoed Service

Loodgieter Groningen spoed serviceMet spoed een loodgieter nodig? Onze loodgieter Groningen service beschikt over een 24 uur spoed service die 7 dagen in de week, dag en nacht te bereiken is voor noodgevallen. Lekkage, verstopping of riool problemen? Geen paniek en bel direct ons loodgietersbedrijf.

Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en zijn doorgaans binnen 30 minuten aanwezig. Uiteraard ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave en u kunt achteraf pinnen bij onze monteur.

Onze loodgieter Groningen spoed service is 24/7 te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen / ketel storingen
  • daklekkage

Direct contact met ons loodgietersbedrijf? Bel 050-205 80 01.

Loodgieter Groningen 24 uur spoed service

Zoekt u een goede loodgieter in Groningen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, erkende loodgieters die binnen 30 minuten aanwezig kunnen zijn bij noodgevallen.

Onze loodgieter Groningen service is 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar. Lekkage, verstopping of cv problemen? Bel ons servicenummer 050-205 80 01 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe. Alle medewerkers beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige gereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om ieder probleem in één keer snel, goed en vakkundig op te lossen. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig.

Direct contact met onze loodgieter Groningen spoed service? Bel 050-205 80 01.